Ambasada Republicii Moldova în Republica Franceză

Linkuri utileCentrul de Apel Products of Moldova E-services Registru Chamber Airmoldova

Salutul ambasadorului

Stimaţi vizitatori,

Am deosebita plăcere şi privilegiu de a vă ura Bun Venit pe pagina web a Ambasadei Republicii Moldova în Republica Franceză şi a vă transmite, alături de cele mai bune gânduri şi urări, disponibilitatea şi dorinţa de a conlucra, conjugându-ne eforturile pentru promovarea în statul în care ne aflăm a tot ceia ce avem mai bun.

Scopul  acestei pagini este acela de a vă oferi informaţii importante şi actualizate legate de evoluţiile din Republica Moldova, activitatea Ambasadei, relaţiile moldo-franceze pe diverse dimensiuni, precum şi legături utile către paginile web ale principalelor instituţii moldoveneşti. Celor interesaţi, le oferim informaţii legate de turism şi oportunităţile investiţionale existente în Republica Moldova, inclusiv privind plasarea remitenţelor ce provin din străinătate.

În plus, veţi găsi informaţia relevantă cu privire la întreaga gamă a serviciilor consulare prestate de către Ambasadă.

Ne dorim ca această pagină să fie un instrument interactiv, de aceea vă încurajăm să nu ezitaţi să ne contactaţi pentru sugestii, opinii sau întrebări legate de aspecte care sunt importante pentru dumneavoastră.

Vă mulţumim !
Lilian Moraru – Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar