Follow us on Facebook!

Ambasada Republicii Moldova în Republica Franceză

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova în Franța: +33 6 23 12 76 05.
Atenţie! Acest număr de telefon urmează a fi contactat doar în situaţie de urgentă - accidente, decese, calamităţi sau situaţii de pericol eminent.

Linkuri utile

Privatization

Centrul de Apel Products of Moldova E-services Registru Chamber Airmoldova

Noutăţile ambasadei

Mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorilor naționale „Ziua Independenţei” şi „Limba Noastră”


Stimați reprezentanți ai comunității moldovenilor din Franța,

Aniversarea Zilei Independenței şi Sărbătorea națională "Limba noastră" ne oferă un prilej deosebit de plăcut pentru a vă adresa din suflet, dumneavoastră şi celor dragi, felicitări cordiale și urări de sănătate, prosperitate și voie bună. Aceste două evenimente cu care ne mândrim, sunt o expresie vie a unității şi determinării unui stat care își continuă calea spre idealurile sale de libertate, democrație şi bunăstare.

În această zi aniversară, exprimăm sincere mulțumiri tuturor cetățenilor Republicii Moldova  aflați în Franța care, prin activitatea lor de zi cu zi, prin dedicația și responsabilitatea de care dau dovadă, își aduc aportul la prosperarea și promovarea imaginii favorabile a țării noastre.

Ambasada rămâne plenar angajată în dezvoltarea relațiilor de cooperare moldo-franceze și în protejarea, acolo unde este cazul, a drepturilor și intereselor cetățenilor noștri stabiliți sau aflați temporar pe teritoriul acestui stat. Contăm în continuare pe colaborarea și contribuția dumneavoastră valoroasă în consolidarea prieteniei dintre Republica Moldova și Franța.

Echipa Ambasadei Republicii Moldova la Paris