Follow us on Facebook!

Ambasada Republicii Moldova în Republica Franceză

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova în Franța: +33 6 23 12 76 05.
Atenţie! Acest număr de telefon urmează a fi contactat doar în situaţie de urgentă - accidente, decese, calamităţi sau situaţii de pericol eminent.

Linkuri utile

Privatization

Centrul de Apel Products of Moldova E-services Registru Chamber Airmoldova

Noutăţile ambasadei

Întrevederile ambasadorului cu reprezentanții companiilor Orange şi Lafarge-Holcim


La 16-17 octombrie curent ambasadorul E. Druc a avut întrevederi cu reprezentanții companiei Orange Michel Reveyrand de Menthon, Consilier al Președintelui Director General (CEO), Jean-Marc Vignolles, Director pentru operațiuni în Europa, Bruno Duthoit, Director executiv adjunct pentru Europa şi ai grupului Lafarge-Holcim Nicolas Miravalls, Director pentru infrastructuri rutiere, creștere şi inovație, Dr. Eugen Florescu, manager de proiecte.

Întrevederile au servit un prilej oportun de a efectua un schimb amplu de opinie privind evoluțiile acestor companii pe teren şi perspectivele de dezvoltare, având în vedere ponderea pe care acestea o dețin în mediul economic investițional al Republicii Moldova.

Operatorul Orange Moldova, care a marcat anul acesta a 20-a aniversare de la fondare a fost mereu un partener al guvernării în implementarea politicilor în domeniul tehnologiilor informaționale şi de comunicare şi este gata în continuare să contribuie în acest sens prin capacitățile sale novatoare privind efectuarea transferurilor financiare, achitarea serviciilor comunale prin intermediul telefoanelor mobile etc. La rândul său, Lafarge-Holcim, fiind o întreprindere modernă orientată spre inovație, cercetare şi tehnologii de vârf, prezentă în sectorul industrial din ţară din 1999, poate aduce o contribuție valoroasă la construcția platformelor industriale, aeroportuare, a rețelei de drumuri naționale şi rurale etc.

În încheiere ambasadorul a mulțumit interlocutorilor pentru activitatea prolifică, îndelungată a celor două companii notorii şi contribuția lor pe care acestea o aduc la consolidarea imaginii economice şi comerciale a ţării noastre.