Follow us on Facebook!

Ambasada Republicii Moldova în Republica Franceză

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova în Franța: +33 6 23 12 76 05.
Atenţie! Acest număr de telefon urmează a fi contactat doar în situaţie de urgentă - accidente, decese, calamităţi sau situaţii de pericol eminent.

Linkuri utile

Privatization

Centrul de Apel Products of Moldova E-services Registru Chamber Airmoldova

Titlul de calatorie

Titlul de călătorie este un document de călătorie provizoriu, eliberat pentru o singură călătorie spre Republica Moldova cetăţenilor Republicii Moldova, apatrizilor cu drept de şedere permanentă sau provizorie în Republica Moldova, precum şi cetăţenilor străini cu drept de şedere permanentă sau provizorie în Republica Moldova, în cazul în care aceste categorii de persoane se află în străinătate şi nu sunt în posesia unui document de călătorie valabil pentru revenirea în Republica Moldova.

La depunerea cererii de eliberare a titlului de călătorie, solicitantul:

Termen de eliberare – până la 5 zile lucrătoare de la data depunerii unei cereri admisibile.

Termen de valabilitate – 30 zile de la data eliberării.

Important:

Titlul de calatorie se elibereaza personal solicitantului sau în anumite cazuri autoritatilor tarii de resedinta abilitate sa initieze asemenea demersuri.

Titularul Titlului de Calatorie se va deplasa în tara pe calea aerului de preferinta prin cursa directa. Iesirea din zona de tranzit al aeroportului necesita viza de tranzit prin tarile de tranzitare cu regim de viza pentru cetatenii Republicii Moldova. Pentru deplasarea pe cale terestra este imperativa obtnerea vizei prin tarile de tranzit care impun regim de vize cetatenilor Republicii Moldova.